Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Meditatie cursus

Meditatie cursus

In het dagelijks leven lijkt onze mind over te lopen van gedachten en emoties. We leven het leven volgens onze agenda en maken hierin steeds minder tijd voor onszelf. We zijn en blijven vaak bezig met het najagen van onze zintuigen met nog meer vulling van de mind als gevolg.

Om te kunnen mediteren is het belangrijk dat je eerst inzicht krijgt. In 5 bijeenkomsten leer je eerst waarom er onrust ontstaat in het hoofd. Wat maakt dat onze mind zoveel overuren draait en we hier ‘last’ van ervaren? In de bijeenkomsten krijg je meer helderheid over hoe bepaalde systemen in ons (samen)werken. Daarnaast gaan we ook aan de slag met voorbereidende oefeningen en meditatie. Lijdend in deze cursus is de filosofie & methodiek Yoga. Deze filosofie geeft een heldere en logische uiteenzetting van de systemen in ons denken. Termen als het 8-voudige pad, vrrti’s en de 5-instrumenten zullen je hierna bekend zijn.

De bijeenkomsten bestaan uit theorie en praktijk. Omdat leren mediteren een proces is zullen we ook dit in de maanden op gaan bouwen. Na elke bijeenkomst zal je dan ook een uitdaging mee krijgen om mee aan de slag te gaan.

Wie Deze cursus is voor iedereen die op zoek is naar rust in zichzelf en wil leren begrijpen wat de reden voor meditatie zou kunnen zijn. Zowel voor beginners als mensen die al bezig zijn met meditatie.

Wanneer. 5 bijeenkomsten op zaterdagmiddag van 12.30 tot 14.00 Data’s 5 februari, 5 maart, 2 april en 11 juni en 2 juli

kosten 225,- euro. Voor deelnemers uit gemeente nijmegen er is de mogelijkheid om gebruik te maken van de meedoen regeling.

Aanmelden per email

Additioneel Mocht je gebruik maken van de XL yogales voorafgaand aan deze cursus krijg je daar 10% korting op. Je dient jezelf hier wel voor op te geven.