Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Wisdom Love Service

Hoewel ik mijn opleiding tot yogadocent heb genoten in Nederland bij Yogaschool Ron van der Post, liggen mijn yogaroots in India. De traditie van waaruit ik opgeleid word is namelijk die van de Brahmrishi Mission. Sinds mijn opleiding ga ik bijna jaarlijks terug naar India om daar onderricht te krijgen vanuit deze traditie. Deze lessen ontvang ik daar van mijn leraren Swami Yogananda, Swami Krsna Prya Didi en Ron van der Post. Behalve dat zij les geven in de filosofie zijn ze uniek omdat ze ook daadwerkelijk leven vanuit de filosofie.

Wie is Brahmrishi? (foto links)

H.H. Brahmrishi Swami Vishvatma Bawraji Maharaj from Chandigarh, India, is the Chief founder and Spiritual Director of the internationally acclaimed Brahmrishi Mission. This Mission whose roots are firmly entwined in Indian soil has its branches in different parts of the world like Europe, North America, South America and Caribbean countries. This Mission can only be fully comprehended after understanding its Source: Gurudev Shri Vishvatma Bawraji Maharaj. (bron www.yogastudie.nl)

Wisdom Love Service.

Dit is de lijfspreuk van de mision. Hiermee bedoelen we dat alles begint het met vergaren van kennis.Je hebt eerst kennis nodig voordat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Het gaat hier dan over kennis over je Zelf. Zodra deze kennis er is en je de eenheid in de diversiteit gaat zien en ervaren dan kan er onvoorwaardelijke liefde ontstaan. Liefde voor iedereen, zodat je zonder oordeel in contact met zijn met de ander. Als we dit ervaren dan kunnen we daadwerkelijk dienstbaar zijn voor de ander. Dienstbaar zijn zonder er iets voor terug te willen.