Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Dynamische Yoga

Yoga is een methodiek waarbij je door middel van lichaamshoudingen (asana’s) in het lichaam steeds meer flexibiliteit en kracht creëert. Op deze manier breng je de balans tussen lichaam en geest weer terug en ontstaat er een grotere lichaamsbewustwording. Het gevolg is dat je hierdoor makkelijker in staat zult zijn om de boel de boel te laten en te genieten van het moment voor jezelf. Uiteindelijk zal je letterlijk en figuurlijk krachtiger in de wereld staan. Elk moment van yoga is een vorm van bezinning.

Proefles

Ben je nieuwsgierig naar de dynamische hatha yoga schrijf je dan nu in voor 1 proefles. De kosten hiervan zijn 11,- euro.

Proefpakket

Je neemt dan 2 lessen deel waardoor je de diversiteit van de lessen kunt gaan ervaren. Dit voor slechts 15,- euro.

Lessen Dynamische Yoga

Yogalessen

Lessen van 1 uur (avonden)

In de lessen van 1 uur starten we met een korte ontspanning door middel van een bodycheck. Op deze manier kan je de hectiek van de dag achter je laten en weer bij jezelf komen. Na deze korte ontspanning gaan we fysiek aan de slag met het lichaam door middel van de Yoga houdingen (asana’s). We eindigen de les met een ontspanning/geleide meditatie zodat je volledig ontspannen de rest van je dag/avond tegemoet kunt gaan.

Lange intensieve les 2,5 uur (maandelijks)

1 keer per maand is er een lange intensieve yogales. Deze les is bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met Yoga en zoeken naar meer uitdaging in de beoefening. Door meer oefeningen te doen komt er een verdieping tijdens de les. Deze verdieping is niet alleen op het lichamelijke maar ook het mentale vlak. Door langer en intensiever bezig te zijn ga je merken dat het de dag(en) erna nog doorwerkt in je lichaam en je  hoofd.