Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Persoonlijk verdiepings traject

Persoonlijk verdiepings traject

Ben je al even op het yogapad of juist net begonnen met wandelen? Wil je meer weten hoe de yoga filosofie kijkt naar jouw vragen? Wil je graag sparren over de filosofie?

Op het moment dat we naar buiten gericht zijn dan vinden wij het okay om een leraar in te schakelen. Als we leren schrijven, fietsen, hoe om te gaan in sociale situaties. Bij alles hebben we een leraar of rolmodel waar we het vanaf kunnen kijken en waar we van leren.

Vanaf het moment dat we het pad naar binnen meer gaan onderzoeken en proberen te ontwikkelen, denken we dat het ineens alleen moeten kunnen. Dit pad kennen we niet en ondanks dat het al ons hele leven bij ons is, is het vaak onbekend terrein.

In het verleden heb ik al veel gesprekken gevoerd met mijn leraren. In deze gesprekken heb ik vragen gesteld die er voor hebben gezorgd dat ik steeds weer verder kon komen op het pad. Vragen over mijn meditatie, vragen over hoe om te gaan met bepaalde situaties tot aan vragen over bepaalde sutra’s en andere teksten. En gelukkig heb ik nog steeds veel vragen en kan ik ze nog steeds stellen.

Door deze ervaring weet ik dat het belangrijk is een goede leraar te hebben. Hierom bied ik individuele gesprekken aan waarin jouw vraag centraal staat. Ik zal je wegwijs maken in de yogafilosofie en samen kijken we of jouw beoefening hierdoor beter wordt.

Kosten; Afhankelijk van jouw behoeften en vragen kijken we naar de vorm waarin deze coaching plaats mag vinden. Ben je meer gebaat bij structurele contacten of zoek je juist af en toe een gesprek. Op basis van deze en nog een aantal andere factoren zullen we samen tot een prijs komen.

Aanmelden