Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Duurzame inzetbaarheid werknemers

Duurzame inzetbaarheid werknemers

Als werkgever heb je  hier een verantwoordelijkheid in om te kijken hoe je het personeel minder stress kunt geven. Anderzijds heeft het personeel natuurlijk ook een eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze minder stress ervaart. Voor dit laatste is deze training ontwikkelt.

In één of meerdere bijeenkomsten leert uw personeel hoe stress ontstaat en hoe zij deze zelf in stand houdt. Door middel van elementen uit de cognitieve gedragstherapie zal er inzicht ontstaan in de gedachten patronen. Ook zal er in het proces aandacht zijn voor de cirkel van invloed van Stephen Covey. Behalve het cognitieve aspect zal er in de training aandacht besteed worden aan het lichaam. Dit omdat het lichaam uiteindelijk de stress opslaat. Er zullen lichaam gerichte en meditatieve oefeningen worden gedaan die zorgen voor ontlading van de spanning, (h)erkenning van de stress en om later als preventiemiddel in te kunnen zetten.

Voor wie; Voor bedrijven die kampen met werknemers die stress ervaren en/of inmiddels overspannenheid of burn out klachten hebben. De training is zowel individueel als in groepen in te zetten.

Wanneer; In principe zijn de trainingen op de maandagen. In overleg zijn andere dagen mogelijk.

Waar; De trainingslocatie is op de Gorterplaats 1 te Nijmegen. Het is zowel mogelijk om op locatie te komen.

Kosten; Neem contact op voor een offerte. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers, lcatie en vraag.

Meer informatie vanuit de overheid; http://www.duurzameinzetbaarheid.nl

    Gegevens contactpersoon