Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Docent

Judith Zieltjens

muladhara svadisthan
Meer informatie

Hallo allemaal! Ik ben zeer vereerd dat ik yogalessen mag geven op dit online yogafestival! Ik heb mijn opleidingen gedaan bij Ron van der Post en Arhanta en geef al 6 jaar met zeer veel plezier yogalessen in het mooiste Yogacentrum van Oss; Yogacentrum Stilte in Beweging. Daarnaast geeft ik ook al een aantal jaren yogalessen op verschillende scholen in het VO, waar ik ook nog een parttime baan heb.

In de ochtend zal ik een lekkere intensieve hatha yogales geven, waardoor we lekker wakker worden en het lichaam en al haar prachtige systemen opwarmen en klaar maken voor de rest van deze geweldige yogadag! De focus in deze ochtendles ligt het Muladhara chakra en Svadistan Chakra, het gebied van de voeten, de benen, de heupen en het bekkengebied. 

Aan het eind van de middag zal ik een meer yin yogales geven met een meer restorative karakter. Dat betekent dat we in de houdingen zelf mogen loslaten, ontspannen, naar binnen keren en ervaren wat dit met je doet. Tijdens deze les zullen kussens, een blok (of een heel dik boek) en een deken zeker van pas komen, dus leg ze maar vast naast je mat!

Ik heb er zin in!