Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Docent

Irina Verwer

Slow Flow
Meer informatie

Irina is yogadocente, coach en schrijver. Zij inspireert en begeleidt mensen om nog beter voor zichzelf te zorgen – zodat ook zij vol passie, liefde en overvloed kunnen leven.

Zelfzorg, zelfliefde en authenticiteit werden al op jonge leeftijd belangrijke thema’s voor Irina. Ze is erin gedoken, heeft ze uitgeplozen, heeft ermee gespeeld en heeft ze zich steeds meer eigen gemaakt. Ze heeft voeding, yoga en ayurveda eraan verbonden en is haar passie voor deze thema’s gaan delen met anderen. Dat doet ze sinds 2005. Een-op-een en voor groepen. Via haar artikelen in het Yoga Magazine, in Yoga Journal en middels haar twee yogische kookboeken.
Irina leidt retreats over de hele wereld, geeft les aan yogadocentenopleidingen, organiseert workshops en masterclasses en geeft online lessen bij Ekhart Yoga. 

In haar lessen combineert Irina al haar kennis en deelt dit met liefde. Tijdens het Sadhana Yogafestival geeft Irina een les waarin ze aandacht, zelfzorg en zachtheid combineert in een uitdagende yogales. De les geeft je meer energie en zorgt ervoor dat je open en wakker de rest van de dag in kunt gaan. Irina’s les is voor iedereen toegankelijk.
Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.