Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Docent

Irene van der Post

Brahmrishi yoga
Meer informatie

Irene is yoga en meditatie docente, de mede-oprichtster van Divine Light retreats, gediplomeerd healer en superblije moeder van peuter Skye.Op 21-jarige leeftijd werd ze ingewijd in yoga en meditatie door Swami Yoganand Parivrajak in de Brahmrishi Lineage in India. Ze verbleef op de ashram waar ze de wondere wereld van de yoga betrad, wat haar leven voor altijd een andere wending gaf. 

Sindsdien heeft ze zich toegewijd aan het verspreiden van deze wereld-overstijgende, tijdloze kennis en diens praktische toepassing in ons westerse leven. In Nederland, Engeland, Frankrijk, de Verenigde Arabische Emiraten en Zwitserland brengt ze deze kennis op een heel toepasbare, toegankelijke onverdunde manier over, terwijl ze individuen inspireert, begeleidt en coacht om dit bijzondere pad terug naar zich-Zelf te bewandelen.

Doe mee met een Hatha Yoga les, direct afkomstig van Brahmrishi Vishvatma Bawra, die yoga doceerde met een complete en directe focus op Samadhi. Geef je over aan de meditatieve benadering van de oefeningen met mantra, adem en visualisaties die we met een uiteenlopend aanbod van poses zullen betreden.