Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Docent

Frederieke Couvée

Ayurveda
Meer informatie

In 2005 kwam Ayurveda op het levenspad van Frederieke en bleek haar Grote Liefde te zijn, waarmee ze zich onafscheidelijk zou verbinden. Ayurveda gaf antwoord op al haar grote levensvragen en zorgde ervoor dat ze de verbindingen tussen ons lichaam, geest en ziel steeds beter begreep!

Bij haar centrum Divine Ayurveda komen cliënten met de meest uiteenlopende klachten. Bij lichamelijk, psychologische en zelfs spirituele klachten: Ayurveda heeft altijd wel een antwoord.

Maar niet alleen geeft ze antwoord wanneer we klachten hebben. Ayurveda leert ook ons wie wij zijn, wie wij horen te zijn als wij onze ware natuur leren volgen. Ayurveda leert ons hoe we dat kunnen doen, leven met de natuur in onszelf en die om ons heen.

Tijdens de lezing/ workshop/ webinar op 21 juni zal Frederieke vertellen over de drie dosha’s, Vata, Pitta en Kapha. Hoe herken je bij jezelf dat een van de dosha’s uit balans is? En hoe kun je met simpele remedies je balans weer herstellen? Dit en meer komt allemaal aan bod op 21 juni!

www.divine-ayurveda.com