Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Docent

Frank Loeffen

Ashtanga yoga
Meer informatie

Frank kwam rond 2001 per toeval in aanraking met Ashtanga Yoga. Vanaf dat moment begon er direct een bijzonder transformatieproces wat hij geheel dankt aan de methode van Ashtanga (Vinyasa) Yoga. De eerste 10 jaar waren zelf -lerend en -gedisciplineerd omdat er destijds nauwelijks vaste docenten waren in Nederland. Daarom reisde Frank in de jaren daaropvolgend naar o.a. Thailand, Engeland, Portugal, Zweden ,Spanje en Griekenland om van vele docenten te leren die geautoriseerd zijn door Sri K. Pattabhi Jois en deze traditionele stijl uitdragen. 

Sinds 2014 biedt Frank zijn toewijding als docent aan om Ashtanga Yoga ook in Nijmegen te laten opbloeien als de initiator van Ashtanga Yoga Nijmegen en YogaPoint Nijmegen. Dit gebeurt in de vorm van een dagelijks Mysore Programma waarin vele studenten zich verbinden met deze transformerende methode. Daar wilde hij de vele stijlen samen laten komen met meer dan 45 lessen per week. Het doel: een laagdrempelige ruimte creëren waardoor een echte dagelijks Yoga Sadhana voor iedereen mogelijk wordt. 

De lessen van Frank zijn gebaseerd op eigen kracht, passie, kennis van de traditie en de persoonlijke ervaring die hij nog steeds dagelijks ondergaat op zijn eigen yogamat. Op het festival verzorgt Frank de eerste les in de ochtend. Hij neemt je hierin mee in de zijn wereld van de Ashtanga yoga. Op deze manier maken we het lichaam wakker en vitaal.