Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
3 daagse yoga & stilte retraite van 6-9 februari 2020

3 daagse yoga & stilte retraite van 6-9 februari 2020

‘Het leven raast als een trein aan je voorbij’

Dit is een uitspraak die we wel eens om ons heen horen. We leven in de agenda en lijken veel van onze tijd te steken in de buiten & digitale wereld. Al onze acties zijn gericht om onze zintuigen te bevredigen en dus gericht op de wereld buiten ons.

In ons ligt echter een wereld van rust die we door deze gejaagdheid niet kunnen zien/ervaren. Door jezelf een aantal dagen onder te dompelen in Yoga en meditatie creëer je behalve flexibiliteit en kracht ook veel rust in jezelf. Deze retraite is daarom ook een cadeautje voor jezelf. Want wat is er nou mooier dan om eens langere tijd stil te blijven staan en bezien en bezinnen op wat je nu hebt.

Tijdens deze 3 daagse wordt je fysiek en mentaal uitgedaagd. Door middel van meer houdingen en meditatie zal je merken dat je tot (meer) stilte in jezelf komt.
Behalve fysiek bezig zijn zullen er ook dagelijks interactieve lezingen zijn. Deze zullen in het teken staan van het onderwerp “stilte in jezelf” We nemen hierbij onze mind set onder de loep en gaan kijken waarom deze ooit onrustig is geworden en wat we er nu aan kunnen doen om dat proces om te draaien. Bij deze lezingen zal je ook zelf aan de slag gaan om de onderwerpen meer eigen te maken.

De retraite zal plaats vinden in de landelijke omgeving van Charneux (adres Wadeleux 432, dit is Vlaanderen waals gewest, op ongeveer 30 minuten van Maastricht)

Tijdens deze dagen zal ook de innerlijk mens goed verzorgt worden en zullen er vedische (strikt vegetarische) maaltijden worden geserveerd. Het eten wordt verzorgt door Sanne Meijer van www.kokoschka.nl

Omdat het programma vrijdagochtend om 06.30 start heten we je op donderdagavond 6 februari vanaf 18.00 uur al graag welkom met een kop soep en brood.
Op Zondag zal er een verkort programma zijn waardoor je weer op tijd naar huis kunt gaan. Natuurlijk zullen we dan zorgen dat je met een gevulde maag naar huis gaat.

Dagelijks programma in het kort
06.30 -09.00 Asana’s(yoga houdingen) & meditatie
09.15-10.30 lezing
11.00 – Ontbijt
15.00 – 17.00 Asana’s
17.30 – Diner
19.30 – 21.00 lezing

Tussen de lessen is er dus voldoende tijd om nog meer tot rust te komen. Zo kan je genieten van wandelingen in de mooie omgeving of duik je lekker de aanwezige sauna in.

Kosten o.b.v. 2 -persoonskamer met vol pension zijn 385,- euro
Er zijn een aantal 1 -persoonskamer. Informeer naar de mogelijkheden en de meerprijs).

Na ontvangst van je inschrijving en betaling is je aanmelding definitief.
Let op er zijn maximaal 15 plekken.

aanmelden