Yogalessen

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter
Introductie cursus Yoga filosofie

Introductie cursus Yoga filosofie

Ben je al een tijdje bezig met yoga en wil je weten wat er schuil gaat achter de houdingen? Heb je het idee om een opleiding te volgen, maar wil je eerst ervaren of het wat voor jou is? Ben je al docent en wil je jouw kennis weer opfrissen?

Yoga lijkt steeds meer zijn plek te vinden binnen de westerse maatschappij. De afgelopen jaren komen er steeds meer yogastudio’s en is het aantal yogi’s nog steeds groeiende. Binnen de lessen zijn we vooral fysiek bezig. Yoga is echter zoveel meer omvattend dan alleen de lichamelijke houdingen.

In deze cursus leer je dat de houdingen slechts de appel uit de fruitmand zijn. We gaan kijken naar welk fruit er nog meer is. Je krijgt o.a. uitleg over het ontstaan van Yoga, over onze 5 instrumenten, het 8-voudige pad van Patanjali en de karmische filosofie. Ook zal je meer bekendheid krijgen met termen zoals Prakrti, Purusha & de guna’s

De ochtenden staan in het teken van het fysiek bezig zijn met houdingen en meditatie. Na de lunch (12.00-13.00) zullen we aan de slag gaan met de theorie.

wie Voor iedereen die meer wil weten over yoga. Ook is deze cursus goed als opfriscursus voor yogadocenten.

wanneer De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. Data’ 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni, 11 juli

kosten 350,- euro

Neem je eigen matje en schrijfgerei mee